RADIONICE ZA ODRASLE

Radionice za odrasle

U AromaTouch studiju održavamo radionice za odrasle u malim grupama polaznika (5-7 osoba).
Kroz promoviranje aromaterapije i eteričnih ulja prvenstveno nam je cilj osvijestiti, preventivno zaštiti i unaprijediti zdravlje polaznika. Kreativnim, likovnim, literarnim…stvaralaštvom nastojimo educirati, zainteresirati, zbližiti i zabaviti sve polaznike.
Na radionicama izrađujemo prirodnu kozmetiku, upoznajemo eterična, biljna ulja, macerate maslace, hidrolate…
– AromaArtRelax radionicama nastojimo otvoriti senzibilnost uma prema likovnom stvaralaštvu, (slikanje akrilnim bojama) uz mirise eteričnih ulja i opuštajuće glazbe.
Sinergija je to boje, mirisa i dobrih emocija.
Svrha takve radionice je osvještavanje važnosti opuštajućih trenutaka za emotivno, mentalno i psihološko zdravlje svakog čovjeka. Poticanje na važnost uvođenja takvih i sličnih kreativnih radnji u svakodnevni životni ritam od velike je važnosti. Kreativnost obogaćuje ljudske živote i potiče na izlazak iz kalupa preuskih izbora koji često ograničavaju naše samopouzdanje.
– AromaBookRelax radionicama potičemo na pjesničko i čitalačko stvaralaštvo. U opuštajućem mirisnom ambijentu, te druženje prema odabranoj temi, literaturi (npr. lavanda, smilje…)
Radionice su zanimljive svim dobnim skupinama. Polaznicima starije dobi mogu biti vrlo inspirativne te pobuditi interes za upoznavanje eteričnih ulja jer s njima mogu ubrzati svoj osobni napredak u razvoju.
Radionice s informacijama zanimljivog edukativnog sadržaja za starije, koji ne prate društvene mreže i ne posjećuju knjižare i knjižnice iz raznoraznih razloga, obogaćuju njihov emocionalni, društveni i socijalni život.
Pozivamo Vas da se prepustite mirisima i obojite svoj život vedrijim bojama!