O MENI

O meni

Esencija biljaka, eterična ulja i aromaterapija općenito, pojmovi su koje većina ljudi u svom životu ne dotakne. Moja želja i misija je da humanim radom, tretmanima, tehnikama i metodama približim pojam aromaterapije, doprinesem rastu i razvoju djece i odraslih, te doprinesem dobrobiti tijela, uma i duha svake osobe.

Moje ime je Kornelija. Majka sam, žena, osoba i prijatelj. Nešto više od osam godina unatrag, moj život krenuo je u potragu za odgovorom na pitanje: Zašto se razbolijevamo?

Dosadašnja životna iskustva potaknula su me na istraživanje o ljudskom tijelu, uočavanju nedostataka svakodnevnog užurbanog života i potreba koje, nažalost, ostaju nezadovoljene. Kako se aromaterapija uklapa u sve to?

Eterična ulja i njihov miris, aromaterapijske masaže i tretmani posjeduju iznimnu snagu. Rad s djecom, odraslima, osobama starije životne dobi, edukacije i istraživanja, ukazuju na mnoge pozitivne aspekte:

  • osobno zadovoljstvo
  • emocionalna potpora
  • prakticiranjem primjerenog dodira kroz masažu u obitelji doprinosi se prihvaćanju, razumijevanju i poštovanju, boljem osjećaju povezanosti, sigurnosti i zaštite
  • uspješnija realizacija ciljeva
  • bolji imunološki sustav
  • samopouzdanje

Aromaterapiju ne čine samo eterična ulja, već je ona široko područje znanosti, iskustva i vještina usmjerenih upravo na poboljšanje kvalitete života. Kroz propisana znanja osnova anatomije, fiziologije, dermatologije, kemije, psihologije, prehrane, primjene eteričnih ulja, izrade prirodne kozmetike, znanja iz dijelova tradicionalne medicine i uvježbavanja masažnih tehnika, dolazila sam do nevjerojatnih otkrića i u konačnici, upoznala sam sebe. Sigurna u svoj put, u potrazi za literaturom, iskustvima stručnjaka, upisala sam edukaciju za aromaterapeuta na učilištu Galbanum koja je u skladu sa Međunarodnim standardom IFPA-e, što se nadopunjuje i aromaterapijom za trudnice i bebe, usvojila sam i Raindrop tehniku, te izvorna indijsku masažu glave.

Osim završene edukacije za aromaterapeuta, položila sam istručnu edukaciju iz području emocionalne refleksoterapije lica na AromaVita institutu za aromaterapiju.

AromaFace je tehnika emocionalne refleksoterapije lica i posjeduje veliki potencijal primjene u medicinskim tretmanima, i ukoliko je pravilno primijenjena, doprinosi očuvanju mentalnog zdravlja, osobnog i duhovnog razvoja

Prepustite tijelo i um eteričnim uljima i saznajte zašto je baš aromaterapija najbolji izbor za Vas.