O MENI

O meni

Moje ime je Kornelija Janus i majka sam tri sina, ljubiteljica prirode, djece, ljudi i aromaterapije, prije više od osam godina krenula sam na putovanje do svijeta esencija biljaka, eteričnih ulja i svijeta aromaterapije.

Moja želja i misija je da humanim radom, tretmanima, tehnikama i metodama aromaterapije doprinesem rastu i razvoju djece i odraslih te doprinesem dobrobiti tijela, uma i duha svake osobe.

Dosadašnja životna iskustva potaknula su me na istraživanje o ljudskom tijelu, uočavanju nedostataka svakodnevnog užurbanog života kojim živimo i razaznavanju potreba koje, nažalost, ostaju nezadovoljene.

Zašto aromaterapija?

Eterična ulja i njihov miris, aromaterapijske masaže i tretmani posjeduju iznimnu terapijsku dobrobit, stoga ne čudi zašto dolazi do razvoja potrebe za uvođenjem masaže tijela i lica u rutinu. Rad s djecom, odraslima, osobama starije životne dobi, edukacije i istraživanja, pokazala su na iduće dobrobiti aromaterapije za tijelo i um:
● osobno zadovoljstvo
● emocionalna potpora
● prakticiranjem primjerenog dodira kroz masažu u obitelji doprinosi se prihvaćanju, razumijevanju i poštovanju, boljem osjećaju povezanosti, sigurnosti te zaštite
● uspješnija realizacija ciljeva
● bolji imunološki sustav, samopouzdanje
● emocionalno refleksoterapija lica (Aroma Face) posjeduje veliki potencijal primjene u medicinskim tretmanima i ako je pravilno primijenjena, doprinosi očuvanju mentalnog zdravlja, osobnog i duhovnog razvoja

Aromaterapija nije luksuz, već potreba koju svi zaslužujemo.

Aromaterapiju ne čine samo eterična ulja, već je ona široko područje znanosti, iskustva i vještina.

Nekoliko godina tragala sam za stručnim literaturama i kako knjige nisu bile dostupne u hrvatskim knjižnicama, upisala sam edukaciju za aromaterapeuta na učilištu Galbanum, koja je u skladu sa Međunarodnim standardom IFPA-e i sami program je odobren od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Kroz propisana znanja osnova anatomije, fiziologije, dermatologije, kemije, psihologije, prehrane, primjene eteričnih ulja, izrade prirodne kozmetike, znanja iz dijelova tradicionalne medicine i uvježbavanja masažnih tehnika, dolazila sam do nevjerojatnih otkrića i u konačnici, upoznavanja same sebe.

Osim završene edukacije za aromaterapeuta, razvila sam vještine u području emocionalne refleksoterapije lica (AromaVita institut za aromaterapiju), kao i drugih tehnika: aromaterapija za trudnice i bebe, Raindrop tehnika te izvorne indijske masaže glave.

Kako bi bila u korak s razvojem aromaterapije, učestalo radim na osobnom rastu i razvoju te sudjelujem na edukacijama koje doprinose mom aromaterapeutskom radu.
 

Prepustite tijelo i um eteričnim uljima i aromaterapiji te saznajte zašto je baš aromaterapija NAJBOLJI izbor za Vas.