Uvjeti poslovanja

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija usluga koji su ponuđeni na stranici https://aromatouch.hr/ internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Prodavatelj je „AromaTouch, studio za aromaterapiju vl.Kornelija Janus“ (dalje u tekstu AromaTouch), a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem transakcijskog računa.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje usluge putem web stranice ili e-mail kontaktiranjem. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jednu uslugu, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn) i eurima (€).

(Usluga se naručuje elektronskim oblikom, tako da se popuni elektronski obrazac ili pošalje e-mail i napiše tražena usluga.AromaTouch će obavijestiti kupca što je prije moguće o detaljima njegove narudžbe i poslati ponudu prema kojoj je potrebno izvršiti plaćanje. Usluga se smatra naručenom u trenutku kada kupac potvrdi plaćanje rezervacije ili cjelokupnog iznosa tretmana. Nakon vidljive uplate, AromaTouch šalje račun i ostvaraje kupljenu uslugu. Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail, prodavatelj nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.Termin usluge se može potvrditi transakcijskom uplatom cjelokupnog iznosa ili samo rezervacije na račun AromaTouch studija. Rezervacija termina iznosi 10€, a po dolasku na tretman iznos naručenog tretmana se umanjuje za iznos rezervacije.Rezervaciju je moguće otkazati mailom na aromatouch00@gmail.hr najkasnije 24 sata prije zakazanog termina u protivnom se iznos ne refundira. Ukoliko je tretman uplaćen u cijelosti a naručitelj iz nepredvidivih razloga mora odustati od termina unutar 24 sata, potrebno je mailom rezervirati drugi termin i iskoristiti ga unutar 30 dana od zakazanog prethodnog termina.Ukoliko nova narudžba i tretman nije realiziran u roku 30 dana od prethodno zakazanog termina uplaćeni iznos se ne refundira.

SIGURNOST PLAĆANJA

 Naručene usluge putem web stranice plaćaju se uplatom na račun (bankovna transakcija). Kod   ove vrste plaćanja, usluga će biti ostvarena nakon što uplata bude vidljiva na našem računu.

ISPORUKA 

Dostavu elektronskih usluga vrši putem e-maila u roku 2 do 3 radna dana od narudžbe. Ako kupac ne primi elektronsku uslugu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje. 

REKLAMACIJE I POVRATI

 Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat novca u sljedećim slučajevima: 

 Isporuka usluge koja nije naručena ili isporuka usluge koja nije provedena.

Rok za podnošenje reklamacije je 14 dana. U slučaju zahtjeva za povratom novca iz opravdanih razloga, kupac je dužan uputiti pisani prigovor prodavatelju i to e-mailom na aromatouch00@gmail.com ili na adresu: AromaTouch, studio za aromaterapiju, vl.Kornelija Janus, Međimurska 9/5 kat, 10000 Zagreb. Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju kupac ima prigovor, u prigovoru se mole kupci da navedu broj računa i svoje ime i prezime. AromaTouch će potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor po čl.10.st.5. Zakona o zaštiti potrošača mora stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora. U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjenu za drugu uslugu.

OBAVIJEST O PRAVU POTROŠAČA NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA SKLOPLJENIH NA DALJINU

 Potrošač nema pravo na jednostani raskid ugovora u slučaju: a)u potpunosti ispunjenog ugovora o uslugama za koji potrošač preuzima obvezu platiti cijenu, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odjeljka ako usluga bude u potpunosti ispunjena; b) predmet ugovora je isporuka digitalnog sadržaja za koji potrošač preuzima obvezu platiti cijenu, koji nije isporučen na materijalnom nosaču podataka, ako je ispunjenje ugovora započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će time izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora, a trgovac mu je dostavio potvrdu sklopljenog ugovora sukladno članku 67. ili članku 76. ovoga Zakona.

PISANI PRIGOVOR POTROŠAČA

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni možete uputiti prigovor AromaTouch studiju za aromaterapiju koji vam omogućuje podnošenje pisanog prigovora putem e-maila aromatouch00@gmail.com ili putem pošte na adresu AromaTouch, studio za aromaterapiju, vl.Kornelija Janus,Međimurska 9/5, 10000 Zagreb. Kako bi što je moguće brže riješili Vaš prigovor, predlažemo slanje e-maila. Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju imate prigovor, u prigovoru navedite broj računa i svoje ime i prezime.Aromatouch će vam potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor vam po Zakonu mora stići u roku od 15 (petnaest ) dana od dana zaprimljenog prigovora Želimo zadovoljne kupce, sigurni smo da ćemo Vaše eventualne prigovore riješiti na obostrano zadovoljstvo. Ako slučajno ne bi bili zadovoljni, više informacija o rješavanju prigovora i o Vašim pravima možete pronaći ovdje: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Prodavatelj prikuplja osobne podatke kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze te ih može koristiti za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, newslettera, unaprjeđenja odnosa sa kupcima i radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu. Pristup newsletter bazi i bazi kupaca s osobnim podacima kupaca ima samo AromaTouch. Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka kupca. Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je AromaTouch po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužna dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke kupaca. AromaTouch ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuju transakcijske podatke te za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, ovlaštene banke, koja enkripcijom štiti vaše podatke. Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

OPĆENITO

AromaTouch zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje https://aromatouch.hr. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje. Usluge koje Vam pruža AromaTouch, ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama.aromaTouch nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Iako Vam AromaTouch nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, AromaTouch ne može garantirati da će usluge na https.//aromatouch.hr odgovarati Vašim potrebama.AromaTouch također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da se javite na broj +385 98525032 ili na e-mail aromatouch00@gmail.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Na https://aromatouch.hr se primjenjuju zakoni RH te se podaci korisnika/platitelja neće davati ili prodavati trećim osobama.

 IZJAVA O ODGOVORNOSTI

 Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o uslugama. Opisi usluga nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama ili bilo koji njihov dio ne može smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. Sve usluge na htps://aromatouch.hr  nisu namijenjeni liječenju. Za moguće nenamjerne greške kod opisa usluga ne odgovaramo. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

OBAVIJESTI O PROMJENAMA

 U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.AromaTouch, studio za aromaterapiju, vl.Kornelija Janus,Međimurska 9/5 kat 10000 Zagreb

Email: aromatouch00@gmail.com
Telefon:  098 525 032